Hej kaikille...taas on kulunut niiiiin pitkä aika että on tullut mitään kommenoitua tänne että huh....rakkaalle karvaiselle lapselleni kuuluu hyvää, terveenä on tassu vamman jälkeen pysytty ihan hyvin, mitä nyt minä sitten olen sairastanut Ronjankin edestä taas. Mutta hyvähän se vain on jos tyttö pysyy terveenä. BH-koe meni vähän penkin alle meillä, kovasti pitäisi yrittää nyt harjoitella osioita kuntoon ja lähteä rohkeasti yrittämään uudestaan mitä siitä tulee. Noh, tavoitteeksi on otettu se että ensi kesän loppuun mennessä sen on oltava läpi, sitten alkaa jo muutkin harrasteet EHKÄ olla sillä mallilla että voi jo hiukan haaveilla jostain kokeista...mutta ei pidä liikaa suustaan vielä päästää! :) Muuten Rontus on nauttinut lämmenneestä vedestä ja on pulikoinut jo ihan urakalla keppien ja käpyjen perässä vedessä. Käytiinpä tuossa maallakin pitkästä aikaa ja Ronja pääsi ensimmäistä kertaa soutuveneen kyytiin. Huh, miten jännittävää se olikaan Ronjasta. Veneestä oli hyvä haukkua mökkinaapureille ja välillä piti kokeilla että kuinka lähelle laitaa uskaltaa mennä ennen kuin tapahtuu jotain...eihän se veneestä lento kaukana ollutkaan mutta säilyttiin kuivana kunnes tultiin rantaan ja Ronja otti lentävän lähdön maihin, mäiskähtäen kuitenkin sitten veteen... Myös maton pesu oli Ronjasta erikoisen mukavaa touhua. Kun mamma hankasi harjalla mattoja niin Ronja otti auttavan tassun esiin ja hinkkasi sitten omilla tassuilla sitä mattoa puhtaaksi, samaan tahtiin mamman kuurausharjan kanssa. Eipä siinä voinut kun katketakseen nauraa kun toinen niin tosissaan hankaa ja hinkkaa, hankaa ja murisee ja haukkuu.. =D Mutta puhdasta tuli ja raikkaat matot olikin hyvä sotkea hetimmiten syömällä maukasta palviluuta niiden päällä...noh, onhan tässä vielä kesää noita mattoja pestä... =§ Muuten sitten ollaankin tuon Sara siskon kanssa riekuttu enemmän ja vähemmän kesän aikaan.

Maastoharjoitukset on menneet hyvin ja jälki otettiinkin uutena juttuna tänä keväänä ohjelmaan. Käytiin viisaampienkin opissa ja loistavasti on jälki lähtenyt kulkemaan, hyvin neiti oppii uusia asioita. Ja ukon etsinnätkin taisi olla suht hyvin muistissa kun ekaa kertaa sitten syksyn käytiin raunioilla.

Mie itse olenkin sitten tosiaan sairastellut ja painanut töitä koko kevään ja alkavan kesän. Viime viikolla olisi ollut lomaviikko, tai no, olikin, mutta maanantaina parhaimman loma-auringon säteillessä aamulla huomaan olevani 38,5 asteen kuumessa...prkl...tiistai-ilta pakotti minut jo päivystykseen josta tulin pois angiinan ja nielurisatulehduksen kanssa...viikko on mennyt ja räkää riittää PALJON ja kurkkuun koskee vieläkin. Nyt sitten siis töistä saikkua, jospa tällä viikolla jo kykenisi edes töissä naamaansa näyttämään. Harjoitukset Ronjan kanssa jo toista viikkoa jäissä, ärsyttää itseään ihan suunnattomasti kun ei pääse koiran kanssa paljoa mitään tekemään mutta jahka tästä taas noustaan niin sitten! Ronja on tiuhaan ollut tassu oven välissä menossa jo vaikka minne mutta kun ei mammasta ole lähtijäksi niin minkäs teet... Mutta kesä jatkuu ja juhannusreissu häämöttää jo edessä. Tahkon mökki odottaa ja melkein viisi päivää rentouttavaa lomaa...hope so! Sitten ulkoillaan ja uidaan Ronjan kanssa ihan urakalla..tai ehkä vain Ronja ui, tuskin minä... :)  Kuulumisiin siis...